Тушкована яловичина із картоплею
- Яловичина (без кісточки) 400 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Спеції
Філе яловичини порізати на дрібні шматочки. Обсмажити на оливковій олії, додати порізану цибулю, моркву, нарізану кубиками або кружечками. Тушкувати у невеликій кількості води 30-40 хвилин. Потім додати картоплю, нарізану на дрібні шматочки, можна попередньо обсмажити в оливковій олії. Картоплю укласти шаром на м'ясо, додати трохи води і тушкувати. За 10 хвилин до готовності поставити у духовку, зверху можна додати сметану або тертий сир (сиром посипати, коли страва постоїть у духовці, за 1-2 хвилини до готовності). Можна додати лавровий лист, перець чорний горошком, зелень, спеції.
recepti.biz.ua рецепт торта Киевский
Салат з корейською морквоюМясных, фруктовых и экзотических салатов
Майонез щедро органик составПроизводство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter