Тушкована цвітна капуста "Мрія дієтолога"
- Капуста цвітна - 400 г
- Цибуля ріпчаста - 1 шт
- Морква - 1 шт
- Перець болгарский - 1 шт
- Спеції (за смаком)
- Паста томатна - 1 ст. л.
- Молоко - 150 мл
- Сіль (за смаком)
Подрібнити цибулину і підсмажити на невеликій кількості рослинного масла, додати натерту моркву і порізаний болгарський перець, тушкувати декілька хвилин.
Додати до овочів томатну пасту і молоко, прогріти.
Покласти в сковорідку порізану цвітну капусту, ретельно перемішати, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні хвилин 10.
Через 10 хвилин посолити, поперчити, додати улюблених трав і спецій, накрити кришкою і продовжити тушкування ще 5 хвилин. Далі вимкнути вогонь і ще хвилин 10 дати капусточці постояти під кришкою.
Після закінчення даного часу можна починати трапезувати. Така капуста відмінно підійде, як гарнір, до будь-якої страви, я люблю просто з шматочком чорного хлібця з твердим сиром.
Где скачать фото картинки фк Спартак для мобильного телефона http://recepti.biz.ua
новогодний праздничный стол какие блюда готовить в год свиньи
Рецепт салата язык. Рецепт салат с языком.
Блюда с рецептами: новогодние блюда рецепты с фото. Рецепты на праздничный стол.
Закваски для йогурта Yogurton - сделать йогурт в домашних условиях. Домашний Йогурт VIVO.
Пакеты и кульки и их изготовление. Кульки полиэтиленовые.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter