Тушкована свинина у пиві з горохом нут

ДРУГІ СТРАВИ
724 Тушкована свинина у пиві з горохом нут
Фото - Тушкована свинина у пиві з горохом нут
інгредієнти:
  • Свинина на кісточці 700 г
  • Пиво темне 200 мл
  • Гірчиця російська 0.5 ч.л.
  • Гірчиця французька 0.5 ч.л.
  • Прованські трави (базилік, орегано, майоран)
  • Сіль
  • Перець чорний
  • Нут 1 скл.
  • Перець солодкий (великий) 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Помідор 1 шт.
  • Паста томатна 2 ч.л.
  • Суміш перців мелених
  • Лавровий лист 3 шт.
  • Зелень свіжа (кріп, петрушка)

Тушкована свинина в пиві з горохом нут інгредієнти Горох замочити 3 склянками холодної води на ніч.

Потім горох промити, скласти в каструлю, налити води, щоб зверху води було приблизно на 2 см вище гороху.

Варити на повільному вогні 1-2 години.

Зварений горох відкинути на дуршлак і промити холодною водою. 

 

Тушкована свинина в пиві з горохом нут Свинину обробити на шматки.

Змастити свинину двома видами гірчиці, трохи посолити, поперчити, додати прованські трави, все добре втерти руками у м'ясо і прибрати м'ясо в холодильник на 4-5 годин мінімум, можна на ніч.

фото Тушкована свинина в пиві з горохом нут

Налити у сковороду трохи олії і розжарити.

Обсмажити м'ясо з двох боків до золотистої скоринки на великому вогні.

Тушкована свинина в пиві з горохом нут Свинина на кісточці Потім залити пивом, довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні приблизно 40 хвилин, через 20 хвилин м'ясо перевернути.

Тушкована свинина в пиві з горохом нут Пиво темне

Морквину порізати брусочками, цибулю півкільцями.

Перець очистити, розрізати на чотири частини і порізати соломкою.

Помідор порізати середніми кубиками, часник теж порізати.

На сковороду налити трохи олії, розігріти, додати порізані цибулю та моркву, обсмажити 2-3 хвилини, потім додати перець і ще обсмажувати хвилин 5 помішуючи.

Додати томатну пасту, перемішати.

Тушкована свинина в пиві з горохом нут Гірчиця російська Через 40-50 хвилин до овочів додати м'ясо разом із пивним бульйоном, зварений горох, помідор, часник, лавровий лист, сіль, суміш перців (спеції), якщо бульйону залишилося мало, то підлити гарячої води 100-150 мл. М'ясо з овочами не повинно плавати в рідині.

 

Накрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні 20-30 хвилин.

Коли буде готове посипати січеною свіжою зеленню, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин. 

 

салати до нового року

Домашняя выпечка рецепты здесь

Черничное варенье recepti.biz.ua

Мультиварка Philips: рецепт салата мимоза с фото. Как приготовить летний салат.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter