Тушкована свинина у пиві з горохом нут
- Свинина на кісточці 700 г
- Пиво темне 200 мл
- Гірчиця російська 0.5 ч.л.
- Гірчиця французька 0.5 ч.л.
- Прованські трави (базилік, орегано, майоран)
- Сіль
- Перець чорний
- Нут 1 скл.
- Перець солодкий (великий) 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста (велика) 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Помідор 1 шт.
- Паста томатна 2 ч.л.
- Суміш перців мелених
- Лавровий лист 3 шт.
- Зелень свіжа (кріп, петрушка)
Горох замочити 3 склянками холодної води на ніч.
Потім горох промити, скласти в каструлю, налити води, щоб зверху води було приблизно на 2 см вище гороху.
Варити на повільному вогні 1-2 години.
Зварений горох відкинути на дуршлак і промити холодною водою.
Свинину обробити на шматки.
Змастити свинину двома видами гірчиці, трохи посолити, поперчити, додати прованські трави, все добре втерти руками у м'ясо і прибрати м'ясо в холодильник на 4-5 годин мінімум, можна на ніч.
Налити у сковороду трохи олії і розжарити.
Обсмажити м'ясо з двох боків до золотистої скоринки на великому вогні.
Потім залити пивом, довести до кипіння, накрити кришкою і тушкувати на середньому вогні приблизно 40 хвилин, через 20 хвилин м'ясо перевернути.
Морквину порізати брусочками, цибулю півкільцями.
Перець очистити, розрізати на чотири частини і порізати соломкою.
Помідор порізати середніми кубиками, часник теж порізати.
На сковороду налити трохи олії, розігріти, додати порізані цибулю та моркву, обсмажити 2-3 хвилини, потім додати перець і ще обсмажувати хвилин 5 помішуючи.
Додати томатну пасту, перемішати.
Через 40-50 хвилин до овочів додати м'ясо разом із пивним бульйоном, зварений горох, помідор, часник, лавровий лист, сіль, суміш перців (спеції), якщо бульйону залишилося мало, то підлити гарячої води 100-150 мл. М'ясо з овочами не повинно плавати в рідині.
Накрити кришкою, довести до кипіння і тушкувати на повільному вогні 20-30 хвилин.
Коли буде готове посипати січеною свіжою зеленню, накрити кришкою і дати постояти 10 хвилин.
Домашняя выпечка рецепты здесь
Черничное варенье recepti.biz.ua
Мультиварка Philips: рецепт салата мимоза с фото. Как приготовить летний салат.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter