Тушкована свинина
788
інгредієнти:
- Свинина 0.5 кг
- Сік апельсина 1 скл.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Цедра апельсина
- Мед 1 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Груша
- Вино
Обсмажити м'ясо на середньому вогні з обох сторін.
Обсмажену дрібно нарубану цибулю викласти на м'ясо.
Влити: вино, сік апельсина, додати натерту цедру, посолити, поперчити, довести до кипіння, під кришкою тушкувати 10-15 хвилин на слабкому вогні.
Груші очистити, нарізати кружечками, полити медом, покласти на м'ясо, тушкувати до готовності 10-15 хвилин.
Рецепты быстрой и вкусной диеты: салаты с яблоками рецепты. Рецепты блюд.
Вьетнамский салат с Курицей www.recepti.biz.ua
Салаты рецепты с фото на день рожденияКулинарные рецепты
Пирог В Мультиварке Рецепты: как испечь пирог с тыквой. Пирог Из Тыквы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі