Тушкована свинина

ДРУГІ СТРАВИ
607 Тушкована свинина
Фото - Тушкована свинина
інгредієнти:
  • Свинина
  • Оцет (винний) 1 скл.
  • Вода 5 скл.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Вино червоне 2 скл.
  • Спеції (перець горошком і запашний, гвоздика і кмин)

Ретельно помити м'ясо, зрізати плівки, зайвий жир. Розрізати на шматки розміром з півдолоні.

Приготувати маринад: 1 склянку винного оцту розбавити 1 склянкою води. Почистити і крупно нарізати овочі. Перекласти шарами із м'ясом і залити маринадом. Поставити маринуватися у прохолодне місце мінімум на ніч, максимум на 2 дні.

У широку товстостінну посудину викласти м'ясо і залити водою, щоб повністю було покрито. Поставити на повільний вогонь (чим довше нагрівається, тим краще). Тушкувати-варити під кришкою години півтори, потім зняти кришку, додати вогонь і випарити половину бульйону (хвилин 30-40).

Вилити вино, закрити кришкою і тушкувати ще годину. Додати овочі із маринаду і тушкувати м'ясо ще годину. За 10-15 хвилин до готовності посолити і додати спеції.


Салат з плавленим сиром морквоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепт диетических печеных сырников recepti.biz.ua

Потрясающе вкусный салат: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.

Рецепты блюд из рыбы с фотографиямиРецепты блюд. Кулинарные рецепты

http://recepti.biz.ua пасха рецепты окраски яиц

кулинария капуста брокколи

http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте

Кексы в магазине Rozetka: кофейный кекс рецепт.

Рецепт торт наполеон домашний на сковородеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter