Тушкована свинина
- Свинина
- Оцет (винний) 1 скл.
- Вода 5 скл.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Вино червоне 2 скл.
- Спеції (перець горошком і запашний, гвоздика і кмин)
Ретельно помити м'ясо, зрізати плівки, зайвий жир. Розрізати на шматки розміром з півдолоні.
Приготувати маринад: 1 склянку винного оцту розбавити 1 склянкою води. Почистити і крупно нарізати овочі. Перекласти шарами із м'ясом і залити маринадом. Поставити маринуватися у прохолодне місце мінімум на ніч, максимум на 2 дні.
У широку товстостінну посудину викласти м'ясо і залити водою, щоб повністю було покрито. Поставити на повільний вогонь (чим довше нагрівається, тим краще). Тушкувати-варити під кришкою години півтори, потім зняти кришку, додати вогонь і випарити половину бульйону (хвилин 30-40).
Вилити вино, закрити кришкою і тушкувати ще годину. Додати овочі із маринаду і тушкувати м'ясо ще годину. За 10-15 хвилин до готовності посолити і додати спеції.
Салат з плавленим сиром морквоюИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепт диетических печеных сырников recepti.biz.ua
Потрясающе вкусный салат: салат белоцерковский рецепт. Рецепты блюд.
Рецепты блюд из рыбы с фотографиямиРецепты блюд. Кулинарные рецепты
http://recepti.biz.ua пасха рецепты окраски яиц
http://recepti.biz.uaРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Кексы в магазине Rozetka: кофейный кекс рецепт.
Рецепт торт наполеон домашний на сковородеКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter