Тушкована риба з овочами

ДРУГІ СТРАВИ
909 Тушкована риба з овочами
Фото - Тушкована риба з овочами
інгредієнти:
  • Риба 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Картопля 4 шт.
  • Помідор 2 шт.
  • Томатна паста
  • Сіль

Готувати у казані.

Всі інгредієнти скласти шарами наступним чином.

Налити у казан соняшникову олію (закрити дно).

Потім нарізати моркву кружечками і викласти на дно казана.

Нарізати картоплю теж кружечками і викласти зверху моркви.

Нарізати цибулю півкільцями, також покласти (можна трохи посолити).

Повторювати ці шари можна залежно від кількості картоплі

Зверху покласти рибу нарізану і обваляти у приправі для риби.

Зверху полити томатною пастою, нарізати перець кільцями або півкільцями і помідори кільцями.

Поставити на вогонь, дати закипіти олії, налити склянку води, зачекати, щоб вода закипіла, і накрити кришкою, поставити на повільний вогонь і тушкувати 1-1,5 години.

Салат с сердцем и горошкомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др

Рецепты Приготовления - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.

Очень вкусные закуски: рецепт закуски рафаэлло. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Рецепты американской кухни скачать. Особенности национальной американской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter