Тушкована риба з овочами
- Риба 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Картопля 4 шт.
- Помідор 2 шт.
- Томатна паста
- Сіль
Готувати у казані.
Всі інгредієнти скласти шарами наступним чином.
Налити у казан соняшникову олію (закрити дно).
Потім нарізати моркву кружечками і викласти на дно казана.
Нарізати картоплю теж кружечками і викласти зверху моркви.
Нарізати цибулю півкільцями, також покласти (можна трохи посолити).
Повторювати ці шари можна залежно від кількості картоплі
Зверху покласти рибу нарізану і обваляти у приправі для риби.
Зверху полити томатною пастою, нарізати перець кільцями або півкільцями і помідори кільцями.
Поставити на вогонь, дати закипіти олії, налити склянку води, зачекати, щоб вода закипіла, і накрити кришкою, поставити на повільний вогонь і тушкувати 1-1,5 години.
Салат с сердцем и горошкомСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты Приготовления - салати з курячим мясом. Вкуснейшие рецепты тут.
Очень вкусные закуски: рецепт закуски рафаэлло. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепты американской кухни скачать. Особенности национальной американской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter