Тушкована риба з картоплею
- Риба 3 шт.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 100 г
- Олія рослинна
- Зелень (свіжа)
- Спеції (сіль, перець)
Рибу помити, почистити, нарізати великими порційними шматками.
Картоплю, цибулю ріпчасту почистити і нарізати кружечками.
У казан налити трохи олії і викласти на дно рибу. Трохи посолити, поперчити.
Зверху на рибу викласти ріпчасту цибулю.
На цибулю викласти картоплю. Зверху змастити майонезом, трохи поперчити. Додати 0,5 склянки води. Закрити кришкою і поставити на повільний вогонь тушкуватися до готовності картоплі.
Викласти на порційні тарілки, посипати дрібно січеною зеленню.
Первые блюда рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Быстрые рецепты блюд! Вкусно - рецепти святкових закусок. Очень вкусные закуски.
Купить кондитерку - пирог в разъемной форме. Формы для Пирогов.
Плов рецепт приготовленияРецепты и советы
Как приготовить летний салат: салат гурман рецепт фото. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter