Тушкована риба
- Філе риби (морський язик) 1 кг
- Помідор (томатна паста) 3 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Спеції
- Майонез
- Олія соняшникова
Філе нарізати на невеликі шматочки. Цибулю і помідори нарізати кільцями. Моркву натерти на крупній тертці.
Форму змастити невеликою кількістю соняшникової (оливкової) олії і викласти інгредієнти шарами. Кожен шар філе потрібно трохи посолити і приправити спеціями.
1 - філе риби.
2 - цибуля.
3 - морква.
4 - помідор.
Кожен шар помідорів змастити майонезом.
Поставити в розігріту духовку на 40-45 хвилин.
Можна одночасно з цибулею класти вичавлений або потертий часник. Якщо замість помідорів використовувати томатну пасту, то попередньо змішати її з майонезом. Так само можна зверху посипати тертим сиром за 5-10 хвилин до вимкнення.
http://recepti.biz.ua Салат слоёный с Курицей
www.recepti.biz.ua самый вкусный рецепт салата
Рецепты салат язык. Рецепт царский салат с языком.
Пирог В Мультиварке Рецепты: кулинария пирог с капустой.
Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter