Тушкована риба

ДРУГІ СТРАВИ
646 Тушкована риба
Фото - Тушкована риба
інгредієнти:
  • Філе риби (морський язик) 1 кг
  • Помідор (томатна паста) 3 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Сіль
  • Спеції
  • Майонез
  • Олія соняшникова

Філе нарізати на невеликі шматочки. Цибулю і помідори нарізати кільцями. Моркву натерти на крупній тертці.

Форму змастити невеликою кількістю соняшникової (оливкової) олії і викласти інгредієнти шарами. Кожен шар філе потрібно трохи посолити і приправити спеціями.

1 - філе риби.

2 - цибуля.

3 - морква.

4 - помідор.

Кожен шар помідорів змастити майонезом.

Поставити в розігріту духовку на 40-45 хвилин.

Можна одночасно з цибулею класти вичавлений або потертий часник. Якщо замість помідорів використовувати томатну пасту, то попередньо змішати її з майонезом. Так само можна зверху посипати тертим сиром за 5-10 хвилин до вимкнення.

http://recepti.biz.ua Салат слоёный с Курицей

www.recepti.biz.ua самый вкусный рецепт салата

Рецепты салат язык. Рецепт царский салат с языком.

Пирог В Мультиварке Рецепты: кулинария пирог с капустой.

Рецепты для гурманов от Лефкадии: сайт кулинарный. Вкусные салаты и очень нежные.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter