Тушкована печінка із рисом

ДРУГІ СТРАВИ
719 Тушкована печінка із рисом
Фото - Тушкована печінка із рисом
інгредієнти:
  • Рис 1 скл.
  • Печінка куряча 0.5 кг
  • Морква 1 шт.
  • Цибуля 1 шт.
  • Бульйон 100 мл
  • Спеції

У казан або каструлю із товстим дном налити олію, обсмажити цибулю і моркву, посолити, додати спеції для плову, потім насипати рис, попередньо промитий, залити водою (її має бути на два пальці вище рівня рису), на великому вогні тушкувати без кришки, доки води залишиться трохи, зарити у рис кілька часточок часнику і закрити кришкою, увімкнути маленький вогонь, тушкувати до повного википання води.

Цибулю і моркву обсмажити, додати 0,5 кг курячої печінки, посолити, додати спеції, налити трохи води або бульйону і тушкувати під кришкою хвилин 10. Якщо при розрізі печінки немає крові - страва готова.

Кулинарные рецепты от Tramontina: салати та закуски. Рецепты салатов.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт торта бисквит с фруктами. Экзотический торт.

Готовим со вкусом - французские салаты рецепты с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.

Салат с каперсами здесь

Рейтинг известных кулинарных сайтов здесь

Рецепт торта з чорносливомРецепты и советы

Рецепты приготовления блюд: рецепты приготовления блюд в микроволновке. Рецепт имбирного напитка.

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты индийской кухни. Аюрведа, йога, Индия.

Ищете диетические рецепты? Узнай: мастер шеф рецепты.

www.recepti.biz.ua сайты кулинарной тематики

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter