Тушкована морквина
- Морква 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Зелень свіжа 0.5 пуч.
- Майонез 3 ст.л.
- Сметана 3 ст.л.
- Борошно пшеничне 2 ч.л.
- Сванурі марілі (сунелі) 2 ч.л.
- Вода
- Олія рослинна
Морквину очистити, нарізати кружечками або півкільцями.
Розігріти олію в глибокій сковороді, обсмажити моркву доки олія не стане золотистою.
Додати воду і тушкувати на маленькому вогні.
Соус.
У будь-якій глибокій посудині змішати майонез і сметану, засипати борошно і сіль, будь-які спеції і обов'язково чорний мелений перець для аромату. Ретельно все перемішати, додати воду, щоб було як тісто на оладки.
Коли вода в моркві випарується, треба дати їй обсмажитися і залити соусом, залишити на тому ж маленькому вогні, доки соус не випарується наполовину.
Посипати за бажанням зеленню.
Салати до святкового столу 2016Столы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене
Рецепты Приготовления: салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.
Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter