Тушкована морквина

ДРУГІ СТРАВИ
629 Тушкована морквина
Фото - Тушкована морквина
інгредієнти:
  • Морква 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Зелень свіжа 0.5 пуч.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Сметана 3 ст.л.
  • Борошно пшеничне 2 ч.л.
  • Сванурі марілі (сунелі) 2 ч.л.
  • Вода
  • Олія рослинна

Морквину очистити, нарізати кружечками або півкільцями.

Розігріти олію в глибокій сковороді, обсмажити моркву доки олія не стане золотистою.

Додати воду і тушкувати на маленькому вогні.

Соус.

У будь-якій глибокій посудині змішати майонез і сметану, засипати борошно і сіль, будь-які спеції і обов'язково чорний мелений перець для аромату. Ретельно все перемішати, додати воду, щоб було як тісто на оладки.

Коли вода в моркві випарується, треба дати їй обсмажитися і залити соусом, залишити на тому ж маленькому вогні, доки соус не випарується наполовину.

Посипати за бажанням зеленню.

Салати до святкового столу 2016Столы и стулья для кухни и гостиной. Со склада по выгодной цене

Рецепты Приготовления: салати з курячого мяса. Рецепты салатов на любой вкус.

Кондитерские формы - кекс без масла и маргарина.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter