Тушкована куряча печінка із яблуками
- Печінка куряча 500 г
- Гриби (опеньки) 150 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яблуко 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Борошно
- Спеції (куркума, базилік, коріандр, чорний перець)
- Сіль
Підсмажити на вершковому маслі гриби.
Печінку вимити і висушити паперовою серветкою.
Потім розрізати приблизно на три частини кожен шматочок.
Приготувати панірування.
Борошно змішати зі спеціями і куркумою. Посолити.
Обваляти печінку у борошні. Відкласти убік.
Подрібнити цибулю.
Спасерувати окремо.
Трохи підсмажити запаніровану печінку із додаванням вершкового масла.
Потім напівготову печінку із соусом покласти у каструльку із невеликою кількістю води.
Додати гриби і цибулю. Трохи протушкувати.
Наприкінці додати порізані шматочками яблука.
Потім подрібнений часник. Додати сіль. Усе добре перемішати.
Ще хвилин 5-6 протушкувати і подати.
Кулинарные рецепты первые блюдаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Мультиварка Philips: праздничные закуски на новый год. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
Рецепт торта медовик на сковородеРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты
Салат из редьки рецепт. Рецепты салат из редьки.
Маковый торт юлии высоцкойИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter