Тушкована куряча печінка із яблуками

ДРУГІ СТРАВИ
1107 Тушкована куряча печінка із яблуками
Фото - Тушкована куряча печінка із яблуками
інгредієнти:
  • Печінка куряча 500 г
  • Гриби (опеньки) 150 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Яблуко 2 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Борошно
  • Спеції (куркума, базилік, коріандр, чорний перець)
  • Сіль

Тушкована куряча печінка з яблуками інгредієнти Підсмажити на вершковому маслі гриби.

Тушкована куряча печінка з яблуками

фото Тушкована куряча печінка з яблуками Печінку вимити і висушити паперовою серветкою.

Тушкована куряча печінка з яблуками Печінка куряча Потім розрізати приблизно на три частини кожен шматочок.

Тушкована куряча печінка з яблуками Гриби Приготувати панірування.

Тушкована куряча печінка з яблуками Цибуля ріпчастаБорошно змішати зі спеціями і куркумою. Посолити.

Тушкована куряча печінка з яблуками Яблуко Обваляти печінку у борошні. Відкласти убік.

Тушкована куряча печінка з яблуками Часник Подрібнити цибулю.

Тушкована куряча печінка з яблуками Борошно Спасерувати окремо.

Тушкована куряча печінка з яблуками Спеції Трохи підсмажити запаніровану печінку із додаванням вершкового масла.

Тушкована куряча печінка з яблуками Сіль Потім напівготову печінку із соусом покласти у каструльку із невеликою кількістю води.

Тушкована куряча печінка з яблуками Додати гриби і цибулю. Трохи протушкувати.

Тушкована куряча печінка з яблукамиНаприкінці додати порізані шматочками яблука.

Тушкована куряча печінка з яблукамиПотім подрібнений часник. Додати сіль. Усе добре перемішати.

Тушкована куряча печінка з яблуками Ще хвилин 5-6 протушкувати і подати.

Кулинарные рецепты первые блюдаПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте

Мультиварка Philips: праздничные закуски на новый год. Рецепты быстрой и вкусной диеты.

Рецепт торта медовик на сковородеРецепты Мультиварка Пошагово. Авторские рецепты

Салат из редьки рецепт. Рецепты салат из редьки.

Маковый торт юлии высоцкойИзготовление тортов на заказ

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter