Тушкована курочка
668
інгредієнти:
- Курка 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Спеції (сіль)
Курочку "розчленувати" на шматочки, обсипати з усіх сторін спеціями, посолити, залишити на 20 хвилин. Потім обсмажити на сковорідці до золотистої скоринки, перекласти обсмажену курочку у посудину для тушкування (з кришкою). У сковороді обсмажити моркву і цибулю, потім додати до курочки. Накрити кришкою і тушкувати в духовці до готовності (1,5 години на не великому вогні).
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
Вкусные торты на день рождения рецептыПраздничные подборки рецептов
Праздничные новогодние блюда 2017 годаПраздничная компания
Заправка греческий салат www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты пошаговыми фотографиями здесь
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі