Тушкована картопля зі свинними ребрами
1849
інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Свинина (ребра) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква
- Гриби
- Квасоля (консервована) 1 бан.
- Сіль
- Зелень
- Приправа
М'ясо помити, замочити у воді на 1 годину. Нарізати на порції.
Розігріти олію в сотейнику, обсмажити м'ясо з дрібно нарізаним часником, додати приправу, сіль, перець.
Моркву натерти на крупній тертці, додати м'ясо. Потім цибулю нарізати і теж додати в м'ясо. Картоплю розрізати на чотири частини і додати в м'ясо.
Нехай добре все обсмажиться. Гриби підсмажити на сковороді і додати туди ж. Потім налити води, і нехай тушкується. У кінці додати квасолю та зелень.
Осетинские пироги на заказ: салаты из жареных грибов.
recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Кулинария С Фото. Тысячи рецептов: кулинария с пошаговыми фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі