Тушкована картопля зі свинними ребрами

ДРУГІ СТРАВИ
1849 Тушкована картопля зі свинними ребрами
Фото - Тушкована картопля зі свинними ребрами
інгредієнти:
  • Картопля 1 кг
  • Свинина (ребра) 500 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква
  • Гриби
  • Квасоля (консервована) 1 бан.
  • Сіль
  • Зелень
  • Приправа

М'ясо помити, замочити у воді на 1 годину. Нарізати на порції.

 

Розігріти олію в сотейнику, обсмажити м'ясо з дрібно нарізаним часником, додати приправу, сіль, перець.

Моркву натерти на крупній тертці, додати м'ясо. Потім цибулю нарізати і теж додати в м'ясо. Картоплю розрізати на чотири частини і додати в м'ясо.

Нехай добре все обсмажиться. Гриби підсмажити на сковороді і додати туди ж. Потім налити води, і нехай тушкується. У кінці додати квасолю та зелень.

Осетинские пироги на заказ: салаты из жареных грибов.

recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов

Кулинария С Фото. Тысячи рецептов: кулинария с пошаговыми фотографиями.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter