Тушкована картопля з курячими серцями
- Серце куряче 500 г
- Картопля 1.5 кг
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Зелень
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Вода
- Олія соняшникова 5 ст.л.
- Томатна паста
Серце помити, протушкувати в олії, доки не зникне водичка, посолити.
Додати моркву (натерту на тертці), цибулю (порізану півкільцями або кубиками) і часник.
Обсмажити. Томатну пасту змішати із вмістом.
Додати почищену й порізану кубиками картоплю і залити водою. Коли закипить, посолити, поперчити.
Тушкувати на повільному вогні до готовності. Як буде майже готова, додати зелень.
Рогалики рецепты с фотоРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Салаты с буряком фотоМясных, фруктовых и экзотических салатов
Знакомства в г. Фруктовая - фруктовые десерты рецепты с фото.
Жареная куриная печень рецептыКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Книга Рецептов Для Мультиварки - рецепты блюда на рождество. Кулинарные рецепты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter