Тушкована картопля з індичкою
- Філе індички 1 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 3 шт.
- Картопля 1.5 кг
- Лавровий лист 2 шт.
- Перець чорний (горошок) 4 шт.
- Сіль
- Приправа ("Вегета")
Філе індички помити і нарізати на шматочки.
Поставити на вогонь 1 літр води, довести до кипіння, додати м'ясо. Після того, як м'ясо закипить, зняти піну і додати до м'яса "Вегету", лавровий лист, перець. Варити ще 10 хвилин.
Цибулю почистити і нарізати кубиками. Додати до м'яса. Тушкувати ще хвилин десять.
Моркву почистити, нарізати. Додати до м'яса та цибулі. Тушкувати ще 15 хвилин.
Картоплю почистити, нарізати на досить великі шматочки (вони розваряться і стануть трохи менше).
Додати картоплю до м'яса з овочами, перемішати, прикрити кришкою і тушкувати до готовності картоплі. Якщо буде багато рідини, то краще її видалити ложечкою. Тоді не вийде каша.
Замість індички можна використовувати свинину, телятину, курку.
Рецепт салата белочкаИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Рецепты и советы
Рецепты с авокадо салаты recepti.biz.ua
recepti.biz.ua рецепт вкусные салаты
Рецепты выпечка в микроволновой печиРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Как вкусно приготовить мясо - рецепты мясных закусок с фото. Рецепты с фото.
Морепродукты салат рецепт recepti.biz.ua
Салати з майонезом рецептсалати з майонезом
Венский Яблочный штрудель видеояблочный штрудель
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter