Тушкована картопля з грибами
783
інгредієнти:
- Гриби 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква
- Борошно 1 ст.л.
- Томатна паста (соковиті помідори)
- Картопля
Цибулю обсмажити до золотистого кольору, додати натерту моркву, потім гриби, розрізані на 4 частини (крупно).
Все це тушкувати 5-7 хвилин, додати томатну пасту 2 ложки або помідори. Тушкувати ще 2-3 хвилини. Додати борошно, перемішати.
Ця засмажка викладається поверх картоплі. На дно форми налити 100 мг підсоленої води, закрити кришкою і в духовку на 50-60 хвилин при температурі 200 градусів.
Рецепт супа гуляш. Суп гуляш венгерский рецепт.
Рецепты для пароварки, вкусно: новые рецепты тортов с фото. Торт В Мультиварке Рецепты.
www.recepti.biz.uaТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рестораны Украинской кухни: украинская кухня.
Рецепт домашний майонезКак приготовить вкусный шашлык? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі