Тушкована картопля по-домашньому
766
інгредієнти:
- Картопля 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- М´ясо (курка) 400 г
М'ясо нарізати невеликими кубиками, моркву очистити і натерти на великій тертці.
Цибулю ріпчасту дрібно нарізати. У каструлю налити олію і на середньому вогні обсмажити м'ясо, цибулю та моркву, часник.
У цю ж ємність викласти картоплю, нарізану дольками. Налити 0,5 скл. води, поставити на вогонь і довести до кипіння. Додати перець, сіль. Каструлю накрити кришкою і тушкувати на повільному вогні близько 40 хв.
За 10 хвилин до готовності додати помідори нарізані кубиком.
http://recepti.biz.ua праздничный мясной салат рецепт
Рождественская выпечка рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Салат с жареными грибами recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты пляцков с фото. Рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі