Тушкована капустка
- Яловичина 500 г
- Капуста білоголова 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 4 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Сіль
- Спеції
- Олія рослинна
М'ясо порізати невеликими кубиками.
Обсмажити на рослинній олії до готовності.
Якщо м'ясо не м'яке, то можна додати трохи води і протушкувати.
Натерти моркву або порізати соломкою.
Цибулю порізати невеликими кубиками.
Цибулю і моркву викласти до м'яса і трохи протушкувати (злегка обсмажити).
Капусту порізати соломкою і трохи посолити.
Викласти капусту у сковороду. Обережно все перемішати.
Порізати помідори невеликими кубиками і відправити у сковороду.
Тушкувати на слабкому вогні приблизно 5 хвилин.
Додати порізаний перець соломкою і залишити на плиті ще на 5 хвилин.
У кінці додати сіль і перець. Капусту закрити кришкою і залишити на плиті на 2 хвилини.
Розкласти тушковану капусту по тарілочках і подати.
Диетические рецепты при заболеваниях. Рецепт диетической еды.
приготовление борща на английском языке
Самые легкие блюда в мультиваркеФедерация легкой атлетики
ЗдесьКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Рецепт домашних печений: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты с малиной.
Мастер клас рецепты от шеф повара тирамису фото. Авторская меню рецепты от шеф повара мастер класс.
Сайт программы кулинарный поединок. Международные кулинарные сайты.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter