Тушкована капустка

ДРУГІ СТРАВИ
604 Тушкована капустка
Фото - Тушкована капустка
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 4 шт.
  • Перець болгарський 1 шт.
  • Сіль
  • Спеції
  • Олія рослинна

Тушкована капустка інгредієнти М'ясо порізати невеликими кубиками.

Обсмажити на рослинній олії до готовності.

Якщо м'ясо не м'яке, то можна додати трохи води і протушкувати.

Натерти моркву або порізати соломкою.

Цибулю порізати невеликими кубиками.

Цибулю і моркву викласти до м'яса і трохи протушкувати (злегка обсмажити).

Тушкована капустка Капусту порізати соломкою і трохи посолити.

 

фото Тушкована капустка Викласти капусту у сковороду. Обережно все перемішати.

Тушкована капустка Яловичина Порізати помідори невеликими кубиками і відправити у сковороду.

Тушкувати на слабкому вогні приблизно 5 хвилин.

Тушкована капустка Капуста білокачанна Додати порізаний перець соломкою і залишити на плиті ще на 5 хвилин.

У кінці додати сіль і перець. Капусту закрити кришкою і залишити на плиті на 2 хвилини.

Тушкована капустка Морква Розкласти тушковану капусту по тарілочках і подати.

Диетические рецепты при заболеваниях. Рецепт диетической еды.

приготовление борща на английском языке

Самые легкие блюда в мультиваркеФедерация легкой атлетики

ЗдесьКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт

Рецепт домашних печений: рецепт домашнего печенья на смальце. Рецепты с малиной.

Мастер клас рецепты от шеф повара тирамису фото. Авторская меню рецепты от шеф повара мастер класс.

Сайт программы кулинарный поединок. Международные кулинарные сайты.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter