Тушкована капуста з прянощами
- Капуста китайська 3 шт.
- Олія арахісова 2 ст.л.
- Імбир
- Соєвий соус
- Борошно кукурудзяне 1 ст.л.
- Кориця
- Сметана (не кисла, вершки) 2 ст.л.
- Сіль
- Цукор
- Суміш перців
Головки капусти промити струменем води. Розібрати на черешки, відсікти зелену частину листка, нарізати соломкою, ще раз промити.
Бланшувати 3 хвилини. Відкинути на дуршлак.
На розігріту сковороду налити арахісову олію, коли нагріється - викласти черешки капусти, помішуючи дерев'яною лопаточкою, смажити 5 хвилин, поступово додаючи імбир, корицю, соєвий соус, сіль, цукор. Усе посипати кукурудзяним борошном (крохмаль кукурудзяний або картопляний). Не забувати помішувати лопаткою. Додати сметану або вершки. Дати покипіти на повільному вогні 3 хвилини. Посипати зверху сумішшю перців.
Подати як окрему страву або на гарнір до риби.
Кулинарные рецепты с фотографиями: вторые блюда по домашнему. Кулинарные блюда для худеющих.
Готовим со вкусом - приготовление пасты в мультиварке.
Приготовление пловаУзнай как готовить правильный плов! Понятные пошаговые рецепты с фото
Кулинарный сайт хорошая кухня ирина здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter