Тушкована капуста з перцем
- Капуста білоголова 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Печериці 400 г
- Цукор 2 ч.л.
- Оцет (столовий) 1 ст.л.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Капусту нарізати соломкою. У сковороді розігріти 2 ст. л. олії, покласти капусту, влити трохи води і тушкувати 10-15 хвилин.
Цибулю нарізати півкільцями, перець соломкою. На сковороді обсмажити цибулю протягом 3 хвилин. Додати перець і смажити ще 5 хвилин.
Помідори надрізати хрест-навхрест, опустити на 30 с у киплячу воду, очистити від шкірки, м'якоть нарізати. Додати до смажених овочів і тушкувати все разом 7 хвилин.
Гриби відварити в киплячій воді протягом 15 хвилин. Відкинути на дуршлак і дати охолонути. Потім нарізати і викласти до капусти. Перемішати і тушкувати 5-7 хвилин.
Додати тушковані овочі, посолити, поперчити, влити оцет і тушкувати ще 10 хвилин.
Продам производство конфет карамели. Карамель конфеты шоколад подари их тем кто в облаках.
Рецепты салатов на любой вкус: салат белочка рецепт. Готовим со вкусом.
Приготовление плова в мультиварке филипс 3036Коктейли и домашнее приготовление вин
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter