Тушкована капуста з грибами
897
інгредієнти:
- Капуста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Томатна паста
- Гриби 750 г
Капусту нашаткувати, моркву на крупну тертку натерти, цибулю кубиками нарізати. Обсмажити капусту, моркву і цибулю на рослинній олії, томат розвести невеликою кількістю води і залити капусту. Посолити й протушкувати. Гриби промити і обсмажити окремо. Коли капуста вже готова, з'єднати її з грибами і перемішати.
Заправки для салатов здесь
Говяжья печень рецептыВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарный сайтКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Салат греческий рецепт фото. Рецепт салата цезарь с фото.
Рецепты для мультиварки, вкусно - как испечь пирог с тыквой.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі