Тушкована капуста "Весняна"
- Капуста білоголова 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Куряча грудка 1 шт.
- Паприка мелена 2 ст.л.
- Сіль
Курячі грудки помити, нарізати невеликими кубиками. Злегка обсмажити на розігрітій сковороді з олією.
Нашаткувати капусту тонко і нарізати моркву кружечками.
Додати овочі у курку.
Накрити кришкою і хвилин 5 тримати на невеликому вогні, дати овочам пустити сік.
Присипати паприкою, сіллю.
Потім влити 1 склянку чистої води, перемішати і накрити кришкою. Час тушкування овочів залежить від того, наскільки стара капуста.
Готову капусту посипати кропом і дати настоятися кілька хвилин. Овочі готові подавати гарячими, полити сметаною.
Пудинг шоколадный, дёшево: шоколадный пудинг. Рецепт Пудинга с творогом.
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные рецепты с пошаговым описанием.
Рецепт салата з язикомРецепты и советы
Салат с Курицей и виноградом рецепт с фотоКлассические и оригинальные рецепты салатов с пошаговыми фото
Закупка рецепты - рецепты вкусных салатов.
рецепты приготовления в микроволновке
Косметика своими руками: рецепты салаты. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter