Тушкована капуста по-домашньому

ДРУГІ СТРАВИ
919 Тушкована капуста по-домашньому
Фото - Тушкована капуста по-домашньому
інгредієнти:
  • Капуста білоголова 1 шт.
  • Ковбаса (варена) 300 г
  • Морква 3 шт.
  • Помідор (томатна паста) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець

Тушкована капуста по-домашньому інгредієнти Капусту тонко нашаткувати.

Тушкована капуста по-домашньому Укласти в глибоку каструлю і залити водою, приблизно на 2-3 обсягу капусти. Варити 20-25 хвилин (залежно від твердості капусти).

фото Тушкована капуста по-домашньому На рослинній олії обсмажити до золотистого кольору цибулю, нарізану кубиками.

Тушкована капуста по-домашньому Капустабелокoчанная Моркву натерти на дрібній тертці.

Тушкована капуста по-домашньому Ковбаса Додати до обсмаженої цибулі. Також додати помідори, нарізані часточками (або томатну пасту). Тушкувати 2-3 хвилини.

Тушкована капуста по-домашньому Морква Ковбасу нарізати кубиками.

Тушкована капуста по-домашньому Помідор До напівготової капусти додати обсмажені овочі. Перемішати.

Тушкована капуста по-домашньому Цибуля ріпчаста Потім ковбасу, знову перемішати.

Тушкована капуста по-домашньому Масло рослинне Тушкувати до готовності ще приблизно хвилин 20-25.

португальська кухня

Продажа сельхозсырья,цветы - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.

Рецепт салата мимоза с рисом. Рецепт салата мимозы.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter