Тушкована капуста по-домашньому
933
інгредієнти:
- Капуста білоголова 1 шт.
- Ковбаса (варена) 300 г
- Морква 3 шт.
- Помідор (томатна паста) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець
Капусту тонко нашаткувати.
Укласти в глибоку каструлю і залити водою, приблизно на 2-3 обсягу капусти. Варити 20-25 хвилин (залежно від твердості капусти).
На рослинній олії обсмажити до золотистого кольору цибулю, нарізану кубиками.
Моркву натерти на дрібній тертці.
Додати до обсмаженої цибулі. Також додати помідори, нарізані часточками (або томатну пасту). Тушкувати 2-3 хвилини.
Ковбасу нарізати кубиками.
До напівготової капусти додати обсмажені овочі. Перемішати.
Потім ковбасу, знову перемішати.
Тушкувати до готовності ще приблизно хвилин 20-25.
Продажа сельхозсырья,цветы - оригинальные салаты из морепродуктов. Рецепты для хлебопечки, вкусно.
Рецепт салата мимоза с рисом. Рецепт салата мимозы.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі