Тушкована капуста із рибкою
- Капуста 0.5 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Консерва рибна 1 бан.
Натерти одну середню морквину на крупній тертці, нарізати дрібно одну цибулину, обсмажити на повільному вогні 5-7 хвилин.
Нарізати півголовки капусти, додати у сковороду, підлити трохи води (2-3 столові ложки) і тушкувати на повільному вогні.
Час від часу перемішувати.
Додати консерви до напівготової капусти.
Перемішати і виделкою або ложкою розім’яти рибку, щоб не було дуже великих шматків. Воду більше додавати не треба і солити теж. Тушкувати ще 5-10 хвилин.
Можна посипати зеленню.
Отбивная куриная с ананасомотбивная куриная
Рецепт торта Киевский у бабушкиПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Ржаная закваска: ржаная закваска рецепт. Хлеб В Мультиварке Рецепты.
Рецепт торта из творога без выпечки. Рецепты эксклюзивных тортов без выпечки.
Кухни от лучших производителей: изысканные рецепты французской кухни.
Шкафы от производителя недорого: рецепты американской кухни с фото.
Рецепты пудингов для детейРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Поможем выйти замуж в Германию - салаты вкусные рецепты. Салаты рецепты.
Рецепт пампушек с фотоКулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter