Тушкована капуста із м'ясом та рисом
- Свинина 600 г
- Капуста
- Рис 1 скл.
- Морква 1 шт.
- Цибуля 1 шт.
Нарізати скибочками 600 г свинини і помістити у казан із розігрітою олією. Смажити протягом 30 хв до рум'яності. Посолити і поперчити.
Нарізати соломкою моркву і цибулю півкільцями.
До обсмаженого м'яса додати порізані моркву і цибулю.
Смажити протягом 20 хвилин.
Нарізати капусту.
Додати капусту у казан.
Перемішати і тушкувати протягом 20 хвилин.
Додати рис (рис потрібно заздалегідь відварити майже до готовності), перемішати, тушкувати 10 хвилин і зняти з вогню.
ТутСборник кулинарных рецептов. Рецепты блюд в глиняных горшочках
Суп В Мультиварке Рецепты - рецепт борща украинского. Поможем выйти замуж в Германию.
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд из рыбы. Рецепты для мультиварки, вкусно.
Рецепты с фото: рецепт пампушек с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Медовик тортИзготовление тортов на заказ. Торты и пирожные на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter