Тушкована капуста із м’ясом
- Капуста (слабосолона) 1 кг
- М´ясо (свинина) 0.5 кг
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Олія рослинна 4 ст.л.
- Сіль 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.3 ч.л.
- Базилік (сушений) 0.3 ч.л.
- Коріандр 0.3 ч.л.
Обсмажити подрібнене м'ясо. Додати сіль, перець, базилік, коріандр насінням (трохи розім'яти), цибулю (дрібно порізати). Трохи обсмажити і додати капусту, перемішати і тушкувати 20 хвилин.
Якщо робити зі свіжої капусти, треба додати томатної пасти 1 ч. л., оцту 1 ч. л., цукру 1 ст. л.
На гарнір приготувати пюре.
Приготувати засмажку. Дрібно нарізати сало, покласти на сковороду і на маленькому вогні витопити (отримати шкварки). Потім збільшити вогонь і покласти цибулю подрібнену. Обсмажити. Картоплю відварити, злити воду, але не всю (трохи залишити). Додати засмажку, перемішати.
Пирог из тыквы и творога рецепты с фотоРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
Блюда с рецептами - новогодние блюда рецепты с фото. Рецепты на праздничный стол.
Мультиварка Philips: рецепты салатов с фото. Рецепты на праздничный стол.
Рецепт бисквитного рулета с кремомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Торт лимонник из слоеного теста здесь
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter