Тушкована капуста із курячими крильцями
- Крило куряче 1 кг
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 3 зуб.
- Томатна паста
- Квасоля (зелена, морожена)
- Капуста білоголова
- Селера (зелена) 1 пуч.
- Зира
- Олія рослинна
- Сіль
- Приправа (Вегета)
- Картопля
Крила розділити на три частини.
Приправити приправою для курки і залишити маринуватися.
Потім у казані розігріти олію і смажити крильця до золотистого кольору, вийняти.
У цій же олії обсмажити цибулю, моркву і часник.
Зіру змолоти у ступці.
Додати томатну пасту до овочів.
Капусту дрібно нашаткувати.
Укласти пошарово. На засмажку викласти частину нашаткованої капусти.
Далі картоплю кубиками, посипати приправою Вегета.
На картоплю смажені крильця і морожену стручкову квасолю.
Далі другу частину капусти, трохи порізаної зеленої селери і Вегети.
Додати трохи води і закрити кришкою. Поставити на плиту і від закипання тушкувати 60-70 хвилин.
За 10 хвилин до готовності можна додати нарізану кружечками кінську ковбасу.
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт вкусной домашней колбасы.
Рецептура приготовления плова. Рецепт приготовления плов по узбекски.
Рецепты Приготовления: салат с морепродуктами рецепт.
Власть вкуса - фото рецепты. салаты. кулинария. выпечка. торты www.recepti.biz.ua
рецепты новогодних блюд с фотографиями
Домашнии Рецепты на любой вкус: майонез домашний. Готовим стейк.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter