Тушкована капуста "Фрау Марта"
- Капуста білоголова 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Овочі (Mexico) 1 бан.
- Рослинна олія
- Зелень свіжа (петрушка, кріп)
- Сіль
- Перець чорний
Капусту порізати і обсмажити на олії на повільному вогні.
Тим часом порізати дрібно цибулю, моркву потерти на тертці і окремо обсмажити на олії до золотистого кольору.
Баночка з овочами: квасоля, кукурудза, солодкий перець, в томатному соусі.
Коли капуста стане м'якою і злегка засмажиться - додати в неї обсмажені цибулю та моркву і висипати овочі з баночки разом з томатним соком. Посолити, поперчити. Трохи протушкувати, доки томатний соус злегка не випарується.
Викласти на тарілку, посипати будь-якою зеленню.
Очень вкусные салатики! Простые: салат з маринованих опеньок. Рецепты заправок для салатов.
Футбол Московский Спартак картинки. Картинки футбольного клуба Спартак Москва.
Салаты праздничные рецепты с фотоОригинальные рецепты салатов с фото - на сайте
Фото торт медовик. Рецепт торт медовик крем.
recepti.biz Производство майонеза, масла. Производство майонеза
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter