Тушкована капуста
804
інгредієнти:
- Капуста білоголова 300 г
- Капуста квашена 200 г
- Салямі 100 г
- Бульйон 0.5 скл.
- Яблуко 1 шт.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Майонез 1 ст.л.
- Часник 2 зуб.
- Рослинна олія 2 ст.л.
Квашену капусту замочити у воді на 20 хвилин.
Білоголову капусту нашаткувати тонко.
Потім квашену капусту віджати і змішати з нашаткованою, протушкувати на сковороді з додаванням бульйону (до повного випаровування бульйону), потім додати трохи олії і кубики салямі.
У мисці змішати всі інгредієнти для соусу (томатну пасту, соєвий соус, майонез, часник, олію), перемішати і додати до капусти, тушкувати до готовності, помішуючи. У кінці додати терте яблуко.
Готовим со вкусом - рецепты без выпечки. Как приготовить вкусный шашлык.
Простые рецепты блюд - рецепт кофе гляссе. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Соус из хрена на зимуСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
www.recepti.biz.ua кулинарный сайт консервируем
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі