Тушкована капуста
702
інгредієнти:
- Капуста свіжа 1 шт.
- Морква 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сметана 2 ст.л.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Рослинна олія
- Сіль
Нашаткувати капусту і частинами обсмажити на олії. На цій же сковорідці зробити засмажку з моркви і цибулі. Потім на сковорідку викласти сметану і томатну пасту. Капусту перемішати з морквою і цибулею, посолити і коли суміш на сковороді закипить, покласти в сковорідку, налити трохи води і тушкувати хвилин 15 під кришкою.
Рецепты Приготовления: рецепти до нового року. Рецепт похудения в одной капсуле.
Салат вкуснятина на зимуМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рейтинг кулинарно-домашних сайтов. Кулинарный сайт. горячие блюда.
Крем с манкой для торта наполеонКремы, маски, шампуни, духи, средства для похудения и другое
www.recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі