Тушкована дичина в кокосовому молоці
- Дичина (яловичина) 800 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Карі 1 ч.л.
- Чилі 1 ч.л.
- Лавровий лист 2 шт.
- Імбир мелений 0.5 ч.л.
- Молоко кокосове 400 мл
- Перець
- Сіль
- Олія
Нарізати м'ясо на невеликі шматочки, обсмажити на сковорідці. Перекласти в каструльку (разом з усім м'ясним соком, в якому смажилося м'ясо).
Нарізати дрібно цибулю, обсмажити, додати тeртий часник, карі (можна замінити меленою куркумою), чилі, імбир. Відправити цю масу в каструльку до м'яса.
Підлити трохи кип'ячeної води, і тушкувати на малому вогні, Як тільки закипить - посолити, поперчити, додати лавровий лист.
Коли м'ясо буде готове, додати кокосове молоко. Дати рідині закипіти, зняти страву з вогню.
Подавати з відвареною картоплею або рисом.
Купить кондитерку - крем с манкой для торта. Крем для торта.
кулинарный сайт хорошая кухня ирина
Готовим со вкусом - рецепты салат с морепродуктами. Рецепты Приготовления.
Рецепты Тортов: рецепт торту пяна вишня. Купить вишню, цены.
Салаты из яблок и капустыПопробуй приготовить куриный салат с капустой и изюмом! Просто и вкусно
Медовик рецептПошаговые рецепты c фото. Тысячи рецептов. Подробнее на сайте
Googl кулинарные рецепты сайт xoрошая кухня. Кулинарный поединок сайт.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter