Тушкована брюссельська капуста з шинкою
1197
інгредієнти:
- Капуста брюссельська 0.5 кг
- Шинка 250 г
- Вершки 100 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Олія оливкова 4 ст.л.
- Мед 1 ст.л.
- Сіль, перець чорний
Капусту брюссельську відварити протягом 5-7 хвилин в підсоленій воді до напівготовності.
Відварену капусту обсмажити на оливковій олії (5-6 хвилин).
Додати в сковороду порізану соломкою шинку. Обсмажити все ще 2 хвилини.
Полити соєвим соусом, посолити, поперчити за смаком, додати мед. Перемішати, влити вершки, протушкувати хвилин 5-7 до готовності.
Куриный рулет с омлетом и зеленью здесь
Рецепт салата тещин языкКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов
Здесьперепела жареные
ТутПраздничная компания
Овощные салаты рецепты с фото здесь
Салат из картошкиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты салата из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі