Тушкована баранина із овочами

ДРУГІ СТРАВИ
644 Тушкована баранина із овочами
Фото - Тушкована баранина із овочами
інгредієнти:
  • Баранина 1 кг
  • Баклажан 1 шт.
  • Перець болгарський (жовтий, зелений) 5 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Пиво світле 1 скл.
  • Бульйон (м´ясний) 1.5 скл.
  • Перець червоний гіркий 1 шт.
  • Сіль
  • Суха приправа

Тушкована баранінасовощамі інгредієнти Баранину розморозити. Трохи обсмажити з обох сторін. Потім варити три години на повільному вогні.


 

Тушкована баранінасовощамі

фото Тушкована баранінасовощамі Баклажан нарізати кубиками, перець - кільцями.

Все гарно укласти у горщик.

Тушкована баранінасовощамі Баранина Помідори нарізати півкільцями і теж у горщик.

Тушкована баранінасовощамі Баклажан М'ясо нарізати кубиками і викласти на помідори.

Тушкована баранінасовощамі Перецболгарскій І так двічі (по два ряди - баклажани, перець, помідори, м'ясо).

Баклажани мають бути знизу і зверху. Все по два ряди, а баклажани - три. Посолити. Вилити у горщик склянку пива. Якщо рідини занадто мало, додати півтори склянки м'ясного бульйону. Зверху покласти гіркий перець. Присипати сухою сумішшю.

Потім поставити у гарячу духовку на 70 хвилин при температурі 180 градусів.

Тушкована баранінасовощамі Помідор М'ясо з овочами можна розкласти по тарілках.

Тушкована баранінасовощамі Пиво світле Для прикраси використати різнокольоровий перець. Цибулю і кріп нарізати дрібно.

Тушкована баранінасовощамі Бульйон М'ясо подавати із рисом на гарнір.

Тушкована баранінасовощамі Перецкрасний Тушкована баранінасовощамі Сіль

Тушкована баранінасовощамі Сухаяпріправа Тушкована баранінасовощамі

 

Рецепты Приготовления: салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.

Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.

салат с копченым мясом рецепт

Рецепты Для Мультиварки - рецепты приготовления шубы. Кулинарные рецепты от Tramontina.

www.recepti.biz.ua салат оливье мимоза рецепт

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter