Тушкована баранина із овочами
- Баранина 1 кг
- Баклажан 1 шт.
- Перець болгарський (жовтий, зелений) 5 шт.
- Помідор 3 шт.
- Пиво світле 1 скл.
- Бульйон (м´ясний) 1.5 скл.
- Перець червоний гіркий 1 шт.
- Сіль
- Суха приправа
Баранину розморозити. Трохи обсмажити з обох сторін. Потім варити три години на повільному вогні.
Баклажан нарізати кубиками, перець - кільцями.
Все гарно укласти у горщик.
Помідори нарізати півкільцями і теж у горщик.
М'ясо нарізати кубиками і викласти на помідори.
І так двічі (по два ряди - баклажани, перець, помідори, м'ясо).
Баклажани мають бути знизу і зверху. Все по два ряди, а баклажани - три. Посолити. Вилити у горщик склянку пива. Якщо рідини занадто мало, додати півтори склянки м'ясного бульйону. Зверху покласти гіркий перець. Присипати сухою сумішшю.
Потім поставити у гарячу духовку на 70 хвилин при температурі 180 градусів.
М'ясо з овочами можна розкласти по тарілках.
Для прикраси використати різнокольоровий перець. Цибулю і кріп нарізати дрібно.
М'ясо подавати із рисом на гарнір.
Рецепты Приготовления: салаты новинки рецепты. Готовим со вкусом.
Поможем выйти замуж в Германию - десерты без выпечки рецепты с фото. Готовим со вкусом.
Рецепты Для Мультиварки - рецепты приготовления шубы. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.ua салат оливье мимоза рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter