Тушкований буряк з волоськими горіхами
1094
інгредієнти:
- Буряк 3 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Горіхи волоські 0.5 скл.
- Чебрець (гілочка) 1 шт.
- Бальзамічний оцет 2 ст.л.
- Сіль
- Зерна граната
- Зелень
Буряк відварити до напівготовності, так, щоб можна було легко натерти на тертці. Очистити, натерти на крупній тертці.
На холодну сковороду налити олію.
Викласти буряк. Додати бальзамічний оцет. Увімкнути вогонь. Спочатку мінімальний.
Накрити кришкою і тушкувати на малому вогні хвилин 40.
Через 40 хвилин додати цибулю, нарізану невеликою соломкою. Зробити середній вогонь.
Видавити часник. Ще хвилини зо дві обсмажити на середньому вогні. Потім знову зменшити вогонь до мінімуму.
Додати чебрець. Знову накрити кришкою і тушкувати також на маленькому вогні ще хвилин 30.
При подачі посипати подрібненими волоськими горіхами. Прикрасити тарілку зеленню петрушки і зернами граната.
Рушники оптом: рецепты пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі