Турецький плов із хамсою
- Риба (хамса) 1400 г
- Рис 2 скл.
- Родзинки дрібні 2 ст.л.
- Олія оливкова 150 г
- Петрушка 0.5 пуч.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Горіхи волоські 2 ст.л.
- Сіль 3 ч.л.
- Перець чорний 0.5 ч.л.
- Цукор 1 ч.л.
- Вода (гаряча) 4 скл.
Очистити рибу, насипати 1 чайну ложку солі. Потримати в дуршлаку 5-10 хвилин. Хамсу розкласти спинками вниз на змащену олією форму. Зверху покласти плов.
Плов.
Цибулю дрібно нарізати, покласти у каструлю, відокремивши одну столову ложку олії, і підсмажити. Залишену олію і горіхи покласти, закрити каструлю і смажити 10 хвилин, періодично помішуючи до пожовтіння горіхів. Покласти рис. Додати цибулю і знову перемішати. Покласти родзинки, варити 15-20 хвилин. Петрушку разом із цукром і перцем додати до плову.
Тримати у заздалегідь нагрітій духовці хвилин 10-15, перевернути у тарілку для подачі.
Подавати разом із салатом.
www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Кулинарно-домашние сайты www.recepti.biz.ua
Посуда для квашения капустыОдноразовая посуда, украшения для баров и ресторанов и др
Рецепты супов на каждый день - легкие супы рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter