Турецький плов із хамсою

ДРУГІ СТРАВИ
781 Турецький плов із хамсою
Фото - Турецький плов із хамсою
інгредієнти:
  • Риба (хамса) 1400 г
  • Рис 2 скл.
  • Родзинки дрібні 2 ст.л.
  • Олія оливкова 150 г
  • Петрушка 0.5 пуч.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Горіхи волоські 2 ст.л.
  • Сіль 3 ч.л.
  • Перець чорний 0.5 ч.л.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Вода (гаряча) 4 скл.

Турецький плов з хамсою інгредієнти Очистити рибу, насипати 1 чайну ложку солі. Потримати в дуршлаку 5-10 хвилин. Хамсу розкласти спинками вниз на змащену олією форму. Зверху покласти плов.

Турецький плов з хамсоюПлов.

Цибулю дрібно нарізати, покласти у каструлю, відокремивши одну столову ложку олії, і підсмажити. Залишену олію і горіхи покласти, закрити каструлю і смажити 10 хвилин, періодично помішуючи до пожовтіння горіхів. Покласти рис. Додати цибулю і знову перемішати. Покласти родзинки, варити 15-20 хвилин. Петрушку разом із цукром і перцем додати до плову.

фото Турецька плов з хамсою Тримати у заздалегідь нагрітій духовці хвилин 10-15, перевернути у тарілку для подачі.

Турецький плов з хамсою Риба Подавати разом із салатом.

 

 

www.recepti.biz.uaИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Кулинарно-домашние сайты www.recepti.biz.ua

Посуда для квашения капустыОдноразовая посуда, украшения для баров и ресторанов и др

Рецепты супов на каждый день - легкие супы рецепты с фото. Поможем выйти замуж в Германию.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter