Турецькі котлетки "Kefte" з овочевим гарніром
- Фарш м´ясний (ягнятина, баранина) 500 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль
- Кінза (свіжа) 1 пуч.
- Паприка солодка (солодкий перець) 0.5 шт.
- Прянощі (чорний мелений перець, мелений імбир, кмин мелений, гострий червоний перець)
- Кунжут (насіння) 2 ст.л.
- Баклажан 1 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Перець солодкий 0.5 шт.
Дуже дрібно нарізати цибулю, солодкий перець, зелень.
Перемішати з фаршем із додаванням прянощів і солі; фарш добре вимішати і відбити об стіл для в'язкості.
Наліпити фарш на дерев'яні шпажки, обсипати кунжутом і смажити на грилі або на сковороді.
Можна посмажити і в духовці і одночасно приготувати овочевий гарнір.
Дрібно нарізані баклажани, кабачки і перець викласти у вогнетривку тарілку, злегка посолити, поперчити.
Зверху - шпажки з кефти, і смажити в духовці 220-240°C близько 20-30 хв.
Рецепты блюд из рыбыСтатьи о рыбах. Кулинарные рецепты. Рецепты любимых блюд
Готовим со вкусом: кулинарные сайты.
Мебельный интернет магазин: страви для святкового столу. Мебель от производителя недорого.
http://recepti.biz.uaПраздничное агентство
Муляжи тыквы: оладьи тыквенные. Купить тыкву.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter