Тунець з цибулею та маслинами
- Тунець (консервований у власному соку) 3 бан.
- Цибуля 2 шт.
- Часник 4 зуб.
- Маслини зелені без кісточок 100 г
- Маслини чорні без кісточок 100 г
- Соєвий соус
- Сік лимонний 0.5 шт.
- Орегано (сушений)
- Петрушка (сушена.)
- Соус табаско
- Олія рослинна (вершкове масло) 50 г
Цибулину порізати на дрібні кубики. Розігріти сковороду і покласти туди цибулю. Смажити на олії.
Розчавити часник. Додати до цибулі. Тушкувати цибулю до золотистого кольору.
Із консервів з тунцем злити воду або олію. Викласти до цибулі і на середньому вогні смажити, перемішуючи, доки не википить вся рідина.
Із лимона вичавити сік на рибу з цибулею.
Додати соєвий соус, перемішати. Додати трохи соусу Табаско. Поставити на середній помірний вогонь і тушкувати хвилин 5.
Порізати маслини кружечками і додати до решти інгредієнтів. Перемішати.
Посипати орегано і петрушкою. Можна додати чорного перцю. Знову перемішати, протушкувати 2 хвилини і вимкнути.
Ця страва дуже добре поєднується з рисом по-японськи. У цьому випадку викладається все окремо на тарілку, рис поливається оливковою олією і потім перемішується в процесі їжі. Потрібно враховувати, що тунець виходить гострий і солоний. Тому гарнір повинен бути несолоний.
Безумно вкусные рецепты блюд: рецепт торта вишиванка. Купити вишиванку недорого.
Всегда круглосуточно. Мечта: салат белоцерковский рецепт.
Избавьтесь от варикоза навсегда - рецепты выпечки на рождество. Любишь сладости? Помни о фигуре.
Рецепты блюд из рыбы и морепродуктовСтатьи о рыбах. Рецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina: как приготовить сыр фета в домашних условиях.
Рецепты салатов с фотоРецепты всевозможных диет. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter