Тунець з овочами по-домашньому
- Тунець 800 г
- Помідор 3 шт.
- Перець солодкий 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Часник 5 зуб.
- Олія рослинна
- Спеції (сіль, перець, приправа для риби з кунжутом)
- Лимон 0.5 шт.
М'ясо тунця нарізати пластинами товщиною не більше 2 см. Посолити, поперчити, додати приправу, видавити півлимона. Поставити маринувати, доки готуються овочі.
Помідори та солодкий перець нарізати тоненькими шматочками. Цибулю порізати кубиками, часник подрібнити.
Спочатку обсмажити на олії цибулю з часником, потім додати решту овочів. Посолити і поперчити, перемішати. Накрити кришкою і протушкувати на маленькому вогні близько 15 хвилин.
На сильно розігрітій олії обсмажити стейки з тунця (за 1 хв з обох сторін).
У посудину для запікання викласти тушковані овочі, зверху викласти обсмажений тунець. Поставити в духовку розігріту на 180 градусів на 15 хвилин.
Можна поставити і в мікрохвильову піч на 15 хвилин на маленьку потужність (без гриля).
Бажано, щоб рибка була максимально в овочах. Тоді вона просочиться олією і не буде сухою і "тугою".
Прикрасити страву зеленню і можна подавати на стіл.
Как приготовить вкусный шашлык: плов рецепт приготовления.
Какой сайт кулинарная передача званный ужин на рен тв здесь
www.recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Поможем выйти замуж в Германию: рецепты индийской кухни. Рецепты С Фото на любой вкус.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter