Тултирилган тауик
528
інгредієнти:
- Курка
- Яйце
- Молоко
- Масло вершкове
- Сіль
У птиці зашити анальний отвір, відрубати шию без шкіри.
Потім через шийний отвір пальцями відокремити шкіру від м'яса і надути, щоб перевірити чи немає дірок.
Наповнити добре збитою сумішшю яєць, молока, масла, солі. (Залити між шкірою і м'ясом.)
Зав'язати ниткою шийну шкіру, покласти у каструлю із гарячою підсоленою водою, поступово довести до кипіння і варити на дуже повільному вогні 1-2 години.
Фаршировану курку дістати, охолодити, обережно зняти нитки, порізати на порційні шматки так, щоб не розпалася омлетна маса.
Подавати із відвареним рисом або картоплею.
Рецепты Для Мультиварки: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Готовим со вкусом: французские салаты рецепты с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі