Тултирилган тауик

ДРУГІ СТРАВИ
478 Тултирилган тауик
Фото - Тултирилган тауик
інгредієнти:
  • Курка
  • Яйце
  • Молоко
  • Масло вершкове
  • Сіль

У птиці зашити анальний отвір, відрубати шию без шкіри.

Потім через шийний отвір пальцями відокремити шкіру від м'яса і надути, щоб перевірити чи немає дірок.

Наповнити добре збитою сумішшю яєць, молока, масла, солі. (Залити між шкірою і м'ясом.)

Зав'язати ниткою шийну шкіру, покласти у каструлю із гарячою підсоленою водою, поступово довести до кипіння і варити на дуже повільному вогні 1-2 години.

Фаршировану курку дістати, охолодити, обережно зняти нитки, порізати на порційні шматки так, щоб не розпалася омлетна маса.

Подавати із відвареним рисом або картоплею.

 

Рецепты Для Мультиварки: рецепт свиной рульки от юлии высоцкой. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Готовим со вкусом: французские салаты рецепты с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter