Цвітна капуста, запечена в омлеті
- Капуста цвітна 400 г
- Яйце 3 шт.
- Молоко 200 мл
- Сіль
- Сода 2 г
- Приправа (кріп і петрушка)
Цвітну капусту розділити на суцвіття середнього розміру, почистити, помити й приготувати на пару або відварити у підсоленій воді
Готову капусту викласти на змащене олією деко в один шар, але досить щільно.
Яйця, молоко, сіль, соду і трави злегка збити міксером.
Залити цієї омлетною сумішшю капусту.
Капусту запікати в духовці при 240 градусах близько 40 хвилин, з них перші 20 хвилин - під фольгою.
Перед відправкою в духовку можна присипати капусту сиром або меленою паприкою (або тим і іншим разом).
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты блюд с ливером.
Рецепты салатов с омлетомРецепты и советы
Рецепты Приготовления - салат невеста рецепт. Осетинские пироги на заказ.
Крем с манкой для тортаЭфирные масла, кремы
Салаты с апельсинами рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Как правильно приготовить: как правильно приготовить соус бешамель. Рецепты соусов на каждый день.
Польская кухня бигосПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter