Цвітна капуста з яйцем
- Капуста цвітна 450 г
- Яйце 3 шт.
- Сіль
- Вода 1 л
- Молоко 1 скл.
Свіжу капусту попередньо потрібно почистити від листочків, промити, наламати на суцвіття. Налити в каструлю воду не менше 1 літра. Поставити на вогонь і довести до кипіння. Воду присолити. Укинути капусту. Варити 5-7 хвилин (так, щоб вона не стала "кашею"). Взяти велику сковороду. Налити олії. Нагріти. Викласти капусту. Злегка обсмажити. Яйця збити з молоком і вилити цю суміш на сковороду. Посолити. Залишити готуватися яєчню на маленькому вогні хвилин 5-8.
Рецепты для пароварки, вкусно: рецепты блюд с ливером. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Домашний Йогурт VIVO: как в домашних условиях приготовить йогурт. Домашний йогурт Лактина.
Салат из копчёной Курицы. Салат из фасоли с копченой Курицей.
Рецепты для сыроедов: салаты рецепты с фото. Вышивать легко.
Рецепт маргариты пиццы в домашних условияхРецепты и советы. Кулинарные рецепты
ЗдесьРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Рецепты кулинарные сайты http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter