Цвітна капуста з гострим соусом
- Капуста цвітна 500 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Часник 2 зуб.
- Олія оливкова 6 ст.л.
- Оцет (винний, білий) 2 ст.л.
- Гірчиця 1.5 ст.л.
- Цукор 1 ст.л.
- Сіль
- Олія рослинна
Капусту розібрати на суцвіття, відварити в підсоленій воді, остудити і ще раз розібрати на зовсім вже дрібні "деталі", при цьому залишити тільки "квітки", ніжки зрізати.
Цибулю порізати півкільцями, перець смужками, обсмажити в олії до м'якості, не підрум'янюючи.
Капусту обсмажити окремо.
З'єднати капусту з цибулею і перцем.
Соус. Оливкову олію, оцет, часник, цибулю подрібнену, гірчицю, цукор і чайну ложку (без гірки) солі кладемо в блендер і на високій швидкості збиваємо.
Готовий соус - це однорідна маса молочно-жовтого кольору. Готовим соусом поливаємо остиглі овочі, перемішуємо.
рецепт охотничий салат ветчина
Капуста брокколи: кулинария капуста брокколи. Капуста выращивание.
recepti.biz.uaКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Пицца картинкиПредложение доставки пиццы домой или в офис
Рецепты Мультиварка Пошагово: рецепты пошагово с фото. Диета: рецепты для похудения.
Очень вкусные кексы - кексы кофейные.
Рецепты салатов из морепродуктовРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Кулинарные рецепты
Салаты с апельсинами рецептыРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Салат из морепродуктов рецепт. Рецепт салата из морепродуктов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter