Цвітна капуста з голландським соусом
771
інгредієнти:
- Капуста цвітна
- Масло вершкове 3 ст.л.
- Борошно 2 ст.л.
- Молоко 1 скл.
- Сіль
- Перець
- Жовток яєчний
- Сік лимона
- Грінки
Цвітну капусту очистити, промити, розділити на суцвіття і зварити в підсоленому окропі. Потім відкинути на дуршлак, частину відвару не виливати. Для соусу розтопити вершкове масло, перемішати з борошном, але не смажити, розбавити молоком і відваром цвітної капусти, остудити, змішати з жовтком, сіллю, перцем і лимонним соком. Збити міксером соус. Покласти в соус капусту і дати трохи покипіти. Готову страву посипати дрібними грінками.
Как приготовить летний салат: рецепты салатов с омлетом. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Рецепт салат креветки авокадо тут
Рецепты блюд к праздничному столу. Рецепты мясных блюд для праздничного стола.
recepti.biz Мы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі