Цвітна капуста в пивному клярі
1034
інгредієнти:
- Капуста цвітна 0.5 кг
- Пиво світле 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Борошно
- Сіль
- Перець
Капусту розібрати на суцвіття і відварити до м'якості в солоній воді. Злити воду, остудити.
Для кляра змішати пиво, яйце, сіль, перець і борошно. Кляр повинен бути не занадто рідкий, щоб добре обволікав капусту.
Шматочки капусти занурити в кляр і смажити на олії з двох сторін на гарячій сковороді.
Готовим со вкусом - салати з язика з фото. Вкусные и простые рецепты салатов.
www.recepti.biz.ua новогодние рецепты Холодных закусок
Сенсационный Термомикс ТМ5: салаты из вареного сердца. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Едим дома рецепты Юлии ВысоцкойИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Торт В Мультиварке Рецепты - новогодние рецепты закусок.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі