Цвітна капуста у вершково-гірчичному соусі під сиром і томатом
- Цвітна капуста 1 шт.
- Вершки (жирні або жирна сметана-тільки не кисла) 200 г
- Гірчиця 2 ч.л.
- Помідор 1 шт.
- Сир ("Гауда") 150 г
- Кетчуп (солодкий) 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Яйце 2 шт.
- Молоко 3 ст.л.
- Коріандр
- Кріп
- Часник
Цвітну капусту розібрати на суцвіття і відварити в киплячій воді хвилин 5.
Яйце збити з 3 молоком, посолити, поперчити. Кожне суцвіття вмочити в отриману суміш і обсмажити на вершковому маслі. Скласти обсмажену капусту у вогнетривкий посуд, гарно посипати січеною зеленню і часником.
Капусту залити вершками, змішаними з гірчицею. Зверху обмазати солодким кетчупом. Обсипати тертим сиром і викласти зверху шматочки помідора. Запікати в духовці при 230 градусах близько 15-20 хвилин.
Рецепты салатов на любой вкус - салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Рецепты приготовления блюд - рецепти торти з фото. Готовим со вкусом.
Салаты с белыми грибами рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты: рецепт торта з чорносливом. Рецепты тортов.
Салаты вкусные рецептыУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Как приготовить летний салат - салат гурман рецепт фото.
Пирог со шпинатом и фетойРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter