Цвітна капуста "Серпантин"
- Капуста цвітна (маленька) 0.5 шт.
- Креветки (морожені) 200 г
- Гірчиця діжонська (із зернятками) 1 ч.л.
- Перець білий
- Сіль
- Печериці
Креветки відварити у підсоленій воді з додаванням гілочки кропу. Якщо креветки варено-морожені, їх потрібно просто розморозити.
Цвітну капусту розрізати навпіл. Відварити в підсоленій воді до напівготовності (хвилини 3-4).
Креветки очистити (якщо потрібно), замаринувати в суміші діжонської гірчиці, оливкової олії (1 чайна ложка) і білого меленого перцю. Залишити на 10 хвилин.
Холодну капусту начинити креветками. Змастити зверху оливковою олією (1 чайна ложка) і запікати в розігрітій до 200 градусів духовці, 20 хвилин.
За цей час приготуємо соус. Дрібно нарізати перець.
Подрібнити зелень і, добре вимиті і очищені, печериці.
Додати подрібнений часник, гірчицю і бальзамічний оцет.
Посолити за смаком, додати цукор. Додати 1 чайну ложку оливкової олії. Все добре перемішати.
Капусту подавати з соусом.
Как приготовить летний салат: салати до нового року. Книга Рецептов Для Мультиварки.
Дома в Рождественской Хаве - рождественские выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепт заправки салата цезарь www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепт ужина на скорую руку. Готовим со вкусом.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter