Цвітна капуста - проста і улюблена
- Капуста кольорова (свіжа) - 500 г
- Морква (велика) - 1 шт
- Цибуля (середня цибулина) - 1 шт
- Яйце - 3 шт
- Молоко - 150 г
- Борошно - 3 ст. л.
- Сир твердий (у мене радомер) - 200 г
- Зелень (кріп, петрушка)
Ось наші продукти (забула сир покласти).
Капусту миємо, ламаємо на суцвіття і ставимо варитися у підсоленій воді. Після закипання варіть 10 хвилин, вимкніть, злийте воду.
Поки наша капустка вариться, тремо на тертку моркву, дрібненько ріжемо цибулю, висипаємо на сковорідку і обсмажуємо на рослинному маслі.
Відварну капусту викладаємо на сковорідку і тушкуємо під кришкою хвилин 10-15, періодично помішуючи.
Яйця, молоко і борошно збиваємо віночком, додаємо сіль і улюблені приправки. Рівномірно виливаємо на капусту.
Тремо сир, посипаємо зверху і залишаємо доходити під закритою кришкою 10 хвилин.
Посипаємо зеленню. Все готово. Смачного !. !. !. !. !. !.
А ось так в розрізі.
Кулинарные сайты с рецептами и фото выпечкаКопилка кулинарных рецептов
Праздничные новогодние салаты 2017 с фотоПраздничное агентство
Салоны кухонной мебели - кухня с юлией высоцкой.
Рецепты салатов на любой вкус - салат гурман рецепт фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter