Цвітна капуста під соусом бешамель
1326
інгредієнти:
- Капуста цвітна 1 шт.
- Сир (твeрдий) 150 г
- Соус бешамель
Капусту залити холодною водою, дати постояти, щоб позбутися від піску. Розібрати на суцвіття, очистити все зайве.
Відварити в підсоленій воді хвилин 5-7. Вийняти, дати стекти зайвій воді.
Сир натерти на крупній тертці.
На деко викласти холодну капусту, залити соусом, зверху засипати тертим сиром і відправити в розігріту духовку до розплавлення сиру, вимкнути духовку і дати постояти хвилин 15.
Подавати з картоплею фрі або вживати як самостійну страву.
Лазанья со шпинатом лиза. Лазанья со шпинатом.
Рецепты Приготовления - салаты с перепелиными яйцами рецепты. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Мясные блюда для фуршетаПроизводство мясной продукции. Мясные консервы
Польские кухни напрямую из Польши. Блюда Польской кухни.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі