Цвітна капуста із м'ясом
- М´ясо (яловичина) 500 г
- Капуста цвітна 500 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 1 шт.
- Кетчуп 2 ст.л.
- Сир твердий 200 г
- Сіль
- Зелень
- Олія рослинна
- Перець чорний (мелений)
М'ясо порізати невеликими кубиками й обсмажити на олії, поперчити, посолити. Окремо обсмажити цибулю із тертою морквою. Викласти до м'яса і готувати все разом до повної готовності м'яса. Цвітну капусту розібрати на суцвіття, перець порізати соломкою. Усе додати до м'яса, залити склянкою води або будь-якого бульйону, посолити і тушкувати доки капуста не стане м'якою. Готове м'ясо з овочами викласти у термостійку посудину, змастити кетчупом (можна додати свіжі помідори), посипати зеленню і тертим сиром. Готувати у духовці у відкритому вигляді при температурі 180°С до золотистої скоринки.
Салат с креветками и омлетом рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Праздничное новогодние мясные рецептыТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Рецепты на пасху. Рецепт приготовления творожной пасхи.
Танцы-повторялки для детей - праздничные салаты на новый год.
ТутСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter