Цукіні запечeні з сиром
- Цукіні 3 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Сир 150 г
- Помідор 1 шт.
- Рис варений 1 скл.
- Перець
- Сіль
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Зелень кропу
- Сметана (або майонез)
- Фарш м´ясний (свинний) 300 г
- Часник 2 зуб.
- Кубик бульйонний (овочевий) 1 шт.
Помідор обсмажуємо з цибулею хвилин 5.
Готуємо фарш - змішуємо фарш, рис, яйце, перець, сіль за смаком, зубочок часнику.
Далі у фарш додаємо обсмажену цибулю з помідором, і ложку сметани. Гарно змішуємо. Начинка готова.
Цукіні ріжемо на частини висотою 3-4 см. Вирізуємо серединки (насіння).
Далі заповнюємо цукіні фаршем і викладаємо на деко. Трохи залишаємо фаршу. Серединки від цукіні нарізаємо часточками і змішуємо з залишками фаршу.
Далі сир тремо на тертці, додаємо подрібнений часник, кріп. Змішуємо. Викладаємо по краях листа залишки цукіні. Розводимо бульйонний кубик у 2/3 склянки кип'яченої води і виливаємо на дно деко. Зверху цукіні злегка поливаємо сметаною або майонезом.
Посипаємо сиром з кропом і часником. Разігріваємо духовку до 200 градусів. Ставимо на 40 хв.
ЗдесьРецепты салатов к празднику! Тысячи блюд с фото! На сайте
Рецепты приготовления праздничных блюд. Рецепты праздничных блюд и салатов.
Аюрведа, йога, Индия - рецепты индийской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaКак приготовить домашний майонез. Смотрите мастер-класс на
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter